Eterično olje sivke »Lavanda«

0

Eterično olje sivke Budrovke blagovne znamke »Lavanda« je odlično pri lajšanju posledic pikov in opeklin. Uporablja se ga pri odpravljanju aken in drugih vnetnih kožnih stanjih. Olje deluje zelo učinkovito in blagodejno na vaše telo ter vam pomaga pri premagovanju različnih bolečin in bolezni. Deluje zelo pomirjevalno in sproščujoče na vaše utrujeno telo.

Eterično olje je primerno za vsakogar, za vse tipe kože in nima stranskih učinkov pri pravilno dozirani uporabi. Pomaga pri lajšanju simptomov prehlada, kašlja in vnetega grla. Eterično olje sivke se lahko uporablja kot naravno pomirjevalo, saj blaži občutke tesnobe, jeze in izčrpanosti. Poleg tega, da sivka pomirja, je ta rastlina tudi odlično sredstvo za odpravljanje nespečnosti. Vonj sivke namreč znižuje srčni utrip in uravnava krvni pritisk.

Nekaj namigov za uporabo:

  • za lažje spanje kapljico eteričnega olja sivke nanesite na vzglavnik,
  • za osvežitev prostora ali odganjanje insektov (npr. komarji, molji) kapnite nekaj kapljic eteričnega olja sivke na s čajno svečko segret glinen izparilnik,
  • za sproščajočo kopel, kad napolnite s toplo vodo, pred kopanjem pa vanjo kapnite od 5 do 10 kapljic eteričnega olja sivke.


Vir (besedilo in slika): Unikatna Lavanda, Sportivita, d.o.o.

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

Uredništvo

Portal za zdrav način življenja.

Pusti sporočilo