Izbira pravega blenderja za pripravo osvežilnih sokov

0

V zadnjem času so smoothie-ji, zeleni kašasti sokovi in sočeni sokovi iz svežih in zrelih sadežev nedvomno v trendu. Tudi mnogi oglaševalci se poslužujejo teh trendov in skušajo potrošnikom ponuditi bolj zdrave različice sokov in prav je tako.

V kolikor si želite izgubiti odvečno težoizboljšati svoje počutje ter zdravjetelesu dodati vitamine, minerale, fitohranila in preostale hranljive vrednosti v popolnoma naravni obliki, potem ni dvoma, da so sokovi pripravljeni iz svežih sadežev in zaužiti takoj po pripravi, vaša najboljša izbira. Zadnje študije dokazujejo, da sveže pripravljeni sokovi vsebujejo visoko vsebnost vlaknin in hranilnih sestavin s katerimi se močno izboljša delovanje metabolizma, medtem ko raven sladkorja ostaja nizka. Z vsakodnevnim uživanjem sveže pripravljenih sokov se občutno tudi zmanjša apetit v primerjavi z nizko kaloričnimi dietami, pri katerih je zelo težko dolgo vztrajati.

Z nakupom kakovostnega blenderja, boste nedvomno  investirali v svoje zdravje. Vendar na trgu obstaja veliko ponudbe in posamezniku se je težko odločiti, saj tudi cene varirajo od 50 eur in vse do 800 eur.

In tukaj se pojavlja vprašanje, koliko pravzaprav investirati v nakup blenderja?
V kolikor imate blender že doma in ga še ne uporabljate bo to seveda boljše kot nič, vendar ob vsakodnevni in večkratni uporabi, se vam utegne zelo hitro pokvariti. Tako je največkrat s cenejšimi različicami blenderjev. Ko boste tudi enkrat primerjali  pripravljene sokove in kremne dipe pripravljene v profesionalnem blenderju v primerjavi z običajnim blenderjem, boste opazili ogromno razliko v teksturi in okusu.

Blendtec blender je ustvarjen za mešanje smoothie-jev, zelenih kašastih sokov, sladoledov, drobljenje ledu, mletje oreščkov in semen, pripravo gladkih dipov in mas za torte. Blendtec s svojo edinstveno kvadratno posodo uporabljajo že dolga leta v najbolj znanih svetovnih kavarnah, juice barih, fitness centrih in vrhunskih restavracijah po vsem svetu. Blendtec blenderji so znani po tem, da ustvarjajo najbolj konsistentne rezultate, tako v okusih kot v teksturah.

Če si želite pripravljati sveže, sadne in zelenjavne sokove vsak dan, potem vam priporočamo investicijo v profesionalni blender Blendtec, saj si boste s tem zagotovili dolgo in kvalitetno delovanje.

Prednosti Blendtec blenderja:

  • Napredna tehnologija Smart-Touch Tec-nology, kar pomeni da ko pritiskate na gumb za izbiranje mešalnih ciklov, Blendtec avtomatično sam pospešuje in upočasnuje hitrost mešanja in se avtomatsko ustavi, ko je cikel zaključen. Na ta način bodo recepti vedno odličnega okusa.
  • Blendtec je v primerjavi z vsemi ostalimi mešalniki na tržišču ustvarjen za mešanje ledu in zmrznjenega sadja. S Svojo edinstveno močjo (1560W) iz kopice ledu z lahkoto ustvari sneg. Blendtec blender zaradi svoje izjemne moči med pripravo zelenih kašastih sokov popolnoma pretrga celične stene v zelenju in na ta način je absorcija hranil še boljša.
  • Oblika blenderja je sodobna in velikost blenderja omogoča, da ga lahko postavite na pult pod kuhinjske omarice.
  • Velikost posode 1,9 litra omogoča praktično vsakodnevno uporabo, na voljo pa je tudi večja posoda z volumnom 2,7 litra, s katero lahko brez težav pripravljate sokove v večjih količinah za celotno družino.

Ne glede na to, ali ste “smoothie fan”, ali želite ustvariti gourmet teksture v svoji kuhinji, je Blendtec ustvarjen za vaš življenjski slog.

Blenderji Blendtec so na voljo tudi v naši trgovini: tukaj

Avtor: Barbara Radojlovič

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

Pusti sporočilo