Nasveti za harmoničen in pretočen vsakdan

0

Katie Kach za ohranjanje vitalnosti in dobrega zdravja svetuje: Potrebno je poskrbeti za fizično in mentalno telo, pa tudi za biokemijsko ravnovesje v telesu.

Simptomi zdrave osebe, če se lahko tako izrazim, so: jasen um, optimističen in radosten pogled na življenje, želja po učenju novega, telo brez bolečin in brez potrebe po zdravilih, globok revitalizirajoč spanec, uravnovešena prehrana in dobra prebava ter vsesplošno dobro počutje in radost bivanja.

  • Pomembno je, da se začnemo zavedati svojega duhovnega bistva, da spoznamo sebe in si upamo živeti svojo osebno resnico, pa četudi to zahteva da izstopimo iz črednega nagona.
  • Narava je čudežno zdravilo, ki nam pomaga, da ponovno vzpostavimo stik s svojim izvorom, zato vam svetujem, da naravo opazujete in ste budni, v tukaj in zdaj, sprostite um in samo bodite …
  • Razvijajte kreativne sposobnosti in poiščite svoj največji dušni dar, ko ga boste delili z ljudmi, boste dali svoj prispevek celotnemu stvarstvu, saj boste notranje izpolnjeni in usklajeni s svojo najvišjo resnico – da ste brezpogojna ljubezen, radost in modrost, da vam nihče od zunaj ne more dati ničesar, kar bi vas lahko izpolnilo in dopolnilo, če ljubezni, ki si jo želite ne poiščete najprej v svojem srcu in jo podarite najprej samim sebi. Postanite ljubezen, da jo boste žarčili na vse ljudi, pa jo boste priklicali tudi v manifestaciji idealne druge polovice.
  • V vesolju deluje zakon privlačnosti, vse je vibracija, s svojo vibracijo priklicujete kar zavestno ali nezavedno verjamete, zato se naravnajte na pozitivna čustva, vašo vibracijo harmonizirajte z vašimi željami in namerami in na najhitrejši način se bodo le te manifestirale v vaših življenjih.
  • Odvežite se od vseh soodvisniških odnosov in drugih odvisnosti, razširite svoja krila in poletite z zaupanjem in vero. Ste eno z vsem kar obstaja, vse kar obstaja pa je v večnem spreminjanju in razvijanju po spirali navzgor, ste sokreatorji s svojim izvorom, v vsakem trenutku se odločate kdo ste in kdo bi želeli biti, spirala je neskončna, cilj pa je potovanje samo.
  • Naj bo vaše dušno popotovanje vznemirljivo, radostno in naj v vas prebudi tisto najvišjo resnico, ki prebiva v vašem srcu.


Avtor: Nives Pustavrh
www.viva.si

foto: Shutterstock

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

Pusti sporočilo