Starodavna Majevska masaža trebuha in zdravljenje kandide

0

Ali veš, da je Maya Abdominal masaža poleg zdrave prehrane zelo in toplo priporočljiva pri zdravljenju oziroma odpravljanju povečane ali razširjene kandide?

Danes ima kar 80% posameznikov zaradi modernega načina življenja povečano oz. razširjeno kandido, kar seveda ne prinaša nič dobrega, temveč samo kronično utrujenost, depresijo in druge spodaj naštete simptome.

Ko je kandida povečana, ni dovolj, da se samo spremeni prehrana in življenjski stil, temveč, da se tudi redno izvaja samomasaža trebuha, saj se na ta način poskrbi, da se odvečna kandida tudi sčisti iz telesa, kot tudi se ponovno vzpostavi harmonija telesa, uma, duše in duha.

Starodavna majevska masaža trebuha je tako zelo priporočljiva za vse tiste, ki imate težave z reproduktivnimi organi (premaknjena maternica, ciste, tumorji, miomi na jajčnikih ali maternici – več kot 70% uspešnost pri zdravljenju cist, miomov, tumorjev na ženskih rodilih – ali otekla benigna prostata), kot tudi je zelo pripročljiva pri zdravljenju kandide in drugih trebušnih ali prebavnih težav.

Ali tudi Tebe muči kandida?

Veliko se danes govori o kandidi ali kvasovki, ki se nahaja in opravlja svojo nalogo v prebavilih vsakega človeka in pri ženskah tudi v nožnici. Problem seveda nastane, ko se le ta preveč razraste, najpogosteje se to zgodi po pogosti uporabi antibiotikov in hormonskih terapij ali kemoterapiji, ali zaradi pretežnega uživanja industrijsko pridelane hrane, sladkorja, alkohola in rafiniranih ogljikovih hidratov, kot tudi zaradi dolgotrajnega izpostavljanja stresu in čustvenim napetostim.

Kandida in njeni najpogostejši simptomi

·         Jutranja utrujenost

·         Popoldanska utrujenost

·         Celodnevna utrujenost

·         Depresija

·         Padec imunskega sistema

·         Bolečine v mišicah in sklepih

·         Slab spomin

·         Težko sprejemanje odločitev

·         Vročični oblivi

·         Potenje

·         Bolečine v trebuhu, napihnjenost, plini,…

·         Velik, napihnjen trebuh

·         Zaprtost ali driska brez očitnega razloga

·         Bolečine v mišicah in zatekline v sklepih

·         Pogosta vaginalna vnetja in beli tok

·         Povečana prostata, impotenca

·         Izguba libida

·         Neplodnost, spontani splavi in neredne menstruacije

·         Napadi anksioznosti, joka in žalosti

·         Jeza, bes in nepotrpežljivost

·         Mrzle roke in noge ter občutek „prepiha“

·         Razdraženost in tresavica, ko ste lačni

·         Pogosta vnetja ledvic, mehurja, sečnih poti

·         Srbenje in glivice na nogah, nohtih, lasišču

·         Poslabšanje stanj ob vlažnem vremenu

Danes utrujenost in depresijo večinoma mnogi povezujejo s pomanjkanjem energije in ne s povečano kandido, ter si tako pomagajo z energetsko podporo v obliki sladkarij, kruha, kvasa ali alkohola. Na začetku tak način »zdravljenja« proti utrujenosti in depresiji seveda nekaj časa deluje, potem pa kmalu nastane samo še večja utrujenost in velika zasvojenost s sladkorji, kruhom, kvasom ali alkoholom.

Sledijo težave v prebavilih, ki se kažejo kot napenjanje po zaužitju vsake hrane, občutki vrenja v črevesju, kar povzroči občutljivo črevesje in bolečine v različnih delih trebušne votline. Pogosto se pojavijo tudi driske ali zaprtost. In dejstvo je, če nam stvari v trebuhu »ne štimajo«, potem nam nič »ne štima«. Zaradi povečanega izločanja toksinov iz telesa se tako pojavijo bolečine v mišicah in sklepih, vratnem predelu, pekoče noge, glavoboli, depresije in žalost, migetanje pred očmi in povečana pozabljivost. Več kot se zaužije sladkarij, slabši je spomin in delovne sposobnosti.

Pojavi se lahko tudi srbenje lasišča in intimnih predelov, glivična obolenja v ustih (sor), obložen jezik, bolečine v grlu, povečan beli tok, glivično obolenje na prstih nog. Ob vseh naštetih težavah pa se seveda zelo poveča tudi občutljivost na alergene v hrani in okolju, in tako odpornost hitro pade. Prehladna obolenja, kot so bronhitis, angina, slabo počutje z vročino, tako postanejo stalnica v posameznikovem življenju.

Te mučijo omenjeni simptomi? Preizkusi preprost test s kozarcem vode!

Simptomi so zelo različni in pogosto lahko posameznik odkrije in spozna, da ga pesti tudi več izmed pravkar naštetih simptomov. Narediš lahko preprost test s slino, ki ti hitro potrdi ali ovrže sum o simptomih povečane kandide. Zjutraj na tešče pljuni v kozarec vode in počakaj približno deset minut. Če tvoja slina ostane kompaktna in na vrhu, potem vzrok tvojih težav ni kandida. Če pa se iz sline pričnejo spuščati bele nitke, potem je to potrditev, da je najverjetneje povečana kandida vzrok za tvoje zdravstvene težave.

ZDAJ IMAŠ REŠITEV PRI ROKI – MAYA ABDOMINAL MASAŽA in ZDRAVA PREHRANA

S pravilno prehrano in rednim izvajanjem Maya Abdominal masaže ali s starodavno majevsko masažo trebuha boš tako na najhitrejši način v svojem telesu ponovno vzpostavil zdravo razmerje kandide ali kvasovk z mlečno kislinskimi bakterijami, ter ponovno začutil močno voljo in strast do življenja, postal kreativen in ustvarjalen, zaupljiv, srečen, ljubeč in prijazen do sebe in svoje okolice.
Po prepričanju Majev je trebuh naše vesolje in po prepričanju Taoistov črevesje predstavlja naše druge možgane … ste vedeli to? In če naš trebušček ni pretočen, potem lahko še ne vem koliko posameznik meditira in se ukvarja z duhovnostjo, pa mu to nič kaj dosti ne pomaga, saj je bolj podoben kakšnemu balonu, ki prosto leta sem ter tja … dokler ne bomo poskrbeli enakovredno za svoje telo, um, čustva in duha, toliko časa ne bomo celostni, in še manj realni in prizemljeni … in ni je bližnjice, ki bi jo našli pri kakšnem guruju, zdravitelju, ki bi nas lahko samo skozi spiritualnost odrešil fizičnih težav in izzivov. Ko bomo vsi skupaj in vsak sam poskrbeli za svoje telo – takrat se bo zgodil prihod Božanskega na Zemljo, saj bomo ponovno začutili vsako celico svojega telesa s čisto drugim zavedanjem in spoznali, da smo mi Bog za milijone živic celic, ki so odvisne od nas in samo od nas … naše telo je naš tempelj in čas je, da se do njega začnemo obnašati tako … sveto in s spoštovanjem, kajti fizično telo je refleksija naše notranjosti, in če smo baročno izpopolnjeni več kot je to “normalno”, potem izvajamo vsakodnevno nasilje nad svojim templjem ali telesom in se resnično nimamo radi, kot tudi nam ljudje ne zaupajo najbolje … nekoč je Anthony Robins dejal, ko je srečal baročno izpopolnjenega poslovneža, in mu je le-ta hitel razlagati, kako bo vse oplemenitll njegov denar: “Se opravičujem, a če boste tako skrbeli za moj denar, kot za svoje telo, se mojemu denarju nič kaj dobrega ne piše!”

Avtor: Maginja Blinkita Saq I’x
www.akademija-zivljenja.si

foto: splet

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

Uredništvo

Portal za zdrav način življenja.

Pusti sporočilo