Trebuh središče vesolja ter maternica in prostata sedež kreacije

0

Ali ste vedeli, da je maternica sedež kreacije in sedež ženske moči in mesto, kjer prebiva naša notranja boginja?

Ali ste vedeli, da je prostata vir kreacije in sedež moške moči, in mesto, kjer prebiva vaš notranji bog?

Ženski trebuh predstavlja sveto mesto, saj daje domek novim bitjecem, zato je čas, da se začnemo do svojega trebuščka in celega telesa obnašati lepo in ga vsakodnevno počastimo s samomasažo, zdravo prehrano, zadostno količino vode, gibanjem v naravi, dobro glasbo, prijetno družbo, in še in še…

Tudi vi moški, čas je, da za svoje telo in trebuh dobro poskrbite, saj boste le tako lahko uživali radostno bivanje v tukaj in zdaj.

Maternica je pripeta z osmimi različnimi ligamenti ali vezmi na medenične kosti in okoli nje je prostor, da lahko dojenček zraste. Ravno tako pa se pri poškodbah, padcih, prekrižanih nogah, maternica premika sem ter tja in lahko tudi zaradi razne travme ali šoka ostane stisnjena ali potisnjena oz. premaknjena. In, ker ima danes kar 80% žensk premaknjeno maternico, zdravniki pravijo, da je to normalno, saj presega 50% populacije, ni pa to seveda naravno. In ko maternica ni v svojem pravilnem položaju, takrat je ženska izven svojega ravnotežja.

Poleg našega trebuščka pa je ravno tako pomemben hrbet in križ, saj tu skozi poteka komunikacija, katere hormone potrebujemo. Bolečine v križu nakazujejo na to, da križ ni v svojem optimalnem položaju, in če ni, potem je komunikacija v telesu ovirana. Potem se izvorno sporočilo npr. progesteron popači in do možganov pride popačeno sporočilo: blalallabla…in potem možgani pošljejo estrogen ali kateri drugi hormon in tako nastane hormonsko neravnotežje, težave s plodnostjo oziroma zanositvijo, slabo delovanje žlez z notranjim izločanjem in še in še.

Nasprotno od maternice, ki ima prostor okoli sebe, da se lahko giba sem ter tja, pa je prostata pri moških »ujeta« med ostale organe, in lahko zaradi nezdravega načina življenja hitro postane otečena, nabrekla, nepretočna, itd. In podobno kot pri ženskah, tako tudi pri moških, če prostata ne deluje v redu, potem je moški iz ravnotežja in izgublja svojo moč.

Vabim k ogledu kratkega filmčka o Misteriju Ženskega Luninega Cikla:

Avtor: Maginja Blinkita
www.akademija-zivljenja.si

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

Pusti sporočilo