Že poznate mineralna ličila Lily Lolo?

0

Kako je nastala kolekcija mineralnih ličil Lily Lolo?

Pri Lily Lolo se zavedajo, da je posnemanje najvišja oblika laskanja. In če upoštevate dejstvo, koliko angleških proizvajalcev je začelo prodajati mineralno kozmetiko za njihovim lansiranjem na trgu, ni čudno, da od ponosa kar zardevajo.

Mineralna kozmetika Lily Lolo je nastala pod okriljem gospe Vikki Khan, ki se je zaljubila v mineralno kozmetiko, ko je potovala po svetu. Vikki je občudovala prekrivnost, ki ga je ta lahka, nežna tekstura pustila na obrazu. Ker v Angliji ni bilo moč dobiti česa takšnega, je bila globoko razočarana. Hotela je kozmetiko, ki ni bila težka na koži, ki bi bila brez težkih kovin, brez kemikalij in bi bila dostopna vsaki ženski.

Na žalost se je iskanje za popolno znamko končalo brez uspeha. V svoji želji po najboljšem je naredila znamko Lily Lolo; ostalo je zgodovina.

Danes je Lily Lolo zmagovalka med nagrajenimi mineralnimi ličili v Angliji. Dosegla je kultni status ličil, ki so naravna, ki harmonizirajo, so brez kemikalij in so narejena na popolnoma mineralni, naravni bazi.
Vsak produkt je brez vsebnosti težkih kovin, barvil in polnil. Izdelki imajo celo antibakterijske sposobnosti, ki pomagajo koži, da ponovno vzpostavi ravnovesje. Podlage, pudri in bronzerji zagotovijo ženskam gladko, popolnoma brezhibno kožo, po kateri vse tako hrepenimo. Živahna senčila imajo ulimativno obstojno moč in poudarijo vašo lepoto. Preizkusite jih.
Podarite si darilo v obliki greha vredne božanske kože.

Mineralna ličila Lily Lolo so po novem na voljo tudi v naši spletni trgovini www.duhovnost.si.

foto: freedigitalphotos.net/images/view_photog.php?photogid=5457

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

Uredništvo

Portal za zdrav način življenja.

Pusti sporočilo